ua en ru

Бойовики обстріляли Богданівку, постраждали два будинки

Бойовики обстріляли Богданівку, постраждали два будинки Ілюстративне фото (twitter.com-DubovoySlavyans)

В результаті обстрілу бойовиками села Богданівка постраждали два будинки

Бойовики на Донеччині обстріляли село Богданівка в Донецькій області. Про це в Facebook повідомляє 93-я ОМБр.

"Вчора російські окупаційні війська обстріляли мирне село Богданівка Волноваського району Донецької області. Терористи здійснили 40 пострілів артилерійськими снарядами 122 і 152 міліметра. Постраждало два будинки, в яких живуть літні жінки", - йдеться в повідомленні.

Також осколками була пошкоджена машина швидкої допомоги, яка належить медикам 93-ї ОМБр. Крім того, в результаті обстрілу були пошкоджені лінії електропередач. Зараз бійці 93-ї бригади відновлюють електропостачання у селі.

Обстріл Богданівкі

Знову гатять по мирному населенню. Вчора російські окупаційні війська обстріляли мирне село Богданівка Волноваського району Донецької області. Терористи здійснили 40 пострілів артилерійськими снарядами 122 та 152 міліметри. Постраждало два будинки, в яких живуть літні жінки. Також осколками було пошматовано машину швидкої допомоги, яка належить медикам 93-ї ОМБр Пошкоджені лінії електропередач. Нині бійці 93-ї бригади відновлюють електропостачання у селі. Про вчорашній обстріл селища Гранітного дивіться наше відео за посиланням https://bit.ly/2scaSPl #93ОМБр #ООС #війна #терористичний_акт #Богданівка #обстріл

Опубліковано 93-тя ОМБр 25 травня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) за 24 травня російсько-окупаційні війська 36 разів порушили режим припинення вогню, з них 12 разів відкривали вогонь артилерії і мінометів.