ua en ru

Бойовики обстріляли блокпост сил АТО на Бахмутке, є загиблі і поранені, - Москаль

Бойовики обстріляли блокпост сил АТО на Бахмутке, є загиблі і поранені, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Загинув один військовий, четверо отримали поранення

Проросійські бойовики ввечері 10 червня обстріляли з мінометів 29-й блокпост на бахмутської трасі, в результаті чого 1 український боєць загинув, ще 4 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"На 29-му блокпосту, що на автодорозі Бахмутка (крайня контрольована точка Україною в Луганській області) в результаті бойових дій є поранені і один загиблий військовий. Вчора (10.06) після обіду блокпост спочатку обстріляли з підствольних гранатометів і автоматичної зброї, а ввечері - в 18 і 20 годин - з мінометів 80 і 120 калібру. Вогонь вівся з боку сусідніх Жолобка (окупований російськими регулярними військами) та Донецького (тут закріпилися бойовики так званої "ЛНР")", - сказано в повідомленні.

Як відзначається, обидва села знаходяться на відстані в кілька кілометрів від 29-го блокпоста. "На жаль, один боєць в результаті мінометного обстрілу отримав смертельні поранення і загинув, ще четверо поранені", - повідомили у Москаля.

Нагадаємо, напередодні в Луганській обл. на розтяжці підірвалися 3 бійця АТО.