ua en ru

Бойовики обстріляли автобус персоналу компанії "Вода Донбасу"

Бойовики обстріляли автобус персоналу компанії "Вода Донбасу" Фото: бойовики обстріляли машину "Води Донбасу" (vk/club_donbasskih)

В автобусі вибиті шибки, співробітники не постраждали

Бойовики в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) у вівторок, 13 березня, обстріляли автомобіль комунального підприємства "Вода Донбасу". Про це повідомили в прес-службі компанії.

Повідомляється, що автомобіль персоналу компанії потрапив під обстріл по дорозі з Донецької фільтрувальної станції (ДФС).

"Сьогодні автомобіль компанії знову потрапив під обстріл... В 14:05. під обстріл потрапили "вахтовка" і автобус, які вивозили змінний персонал з ДФС. В автобусі вибиті шибки, співробітники не постраждали", - повідомили в компанії.

Зазначається, що персонал "Води Донбасу" доставляв знезаражувальні реагенти для забезпечення очистки питної води на ДФС.

"В таких умовах забезпечувати процес очищення і транспортування питної води вкрай складно і небезпечно для життя наших співробітників", - додали в компанії.

Додамо, з ДФС питна вода подається в Авдіївку, частково у Донецьк і Ясинувату, в селище Червоний Партизан, села Крута Балка і Верхньоторецьке.

Нагадаємо, 12 березня 2018 року на Донбасі під обстріл потрапив автобус з персоналом Донецької фільтрувальної станції.