ua en ru

Бойовики обстріляли Авдіївку, Широкине та Водяне з БМП, - штаб

Бойовики обстріляли Авдіївку, Широкине та Водяне з БМП, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Втрат серед українських військових немає

Бойовики протягом минулої доби, 14 лютого 2017 року, обстрілювали Авдіївку, Широкине та Водяне з бойової машини піхоти (БМП). Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Як зазначається, загалом протягом минулої доби зафіксовано 52 обстріли, втрат серед українських військових немає.

"Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли наших позицій на всіх напрямках. З мінометів обстріляли Кам’янку, Троїцьке, Новоселівку Другу, Невельське, Піски та Авдіївку. З стрілецької зброї - Зайцеве, Піски, Опитне та Новгородське. По Авдіївці вели вогонь БМП", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на Маріупольському напрямку зі 120 міліметрових мінометів бойовики обстрілювали Водяне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Павлопіль, Чермалик, Лебединське, Гнутове та Широкине. Також зазначається, що по Широкиному та Водяному вели вогонь БМП противника, а по Новотроїцькому - снайпер.

"На Луганському напрямку окупанти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Новоолександрівку та Новозванівку", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 14 лютого 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли сили АТО із забороненої мінськими домовленностями зброї.