ua en ru

Бойовики знеструмили кілька населених пунктів у Луганській області

Бойовики знеструмили кілька населених пунктів у Луганській області Фото: бойовики залишили без електрики декілька населених пунктів у Луганській області

Без електрики залишилися 1680 абонентів

Бойовики знеструмили кілька населених пунктів на підконтрольній території Україні Луганської області. Про це повідомляє прес-служба обладміністрації на сторінці відомства у Facebook.

"У відповідь (на відключення Україно. електропостачання-ред.) у 01.05 год 25.04.2017 окупантами були знеструмлені населені пункти на підконтрольній території України. Без електропостачання залишилися Трьохізбенка, Кряківка, Калаус, Оріхове-Донецьке Луганської області, це 1680 абонентів", - йдеться у повідомленні.

Адміністрація запевняє, що докладає максимум зусиль для відновлення електропостачання. Зокрема, на даний момент ведуться роботи по підключенню ПС 35 кВ "Трьохізбенка", які планується завершити до кінця сьогоднішнього дня.

Всі магістральні лінії електропередач взяті під посилений контроль ЗСУ та ГУ Нацполіції у Луганській області. У разі загострення ситуації відпрацьовано резервні можливості забезпечення електропостачання області.

Щодо ситуації в енергопостачанні Луганської області На вимогу ДП «Енергоринок» Міністерство енергетики та вугільної про...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, енергетики відновили електропостачання Донецької фільтрувальної станції і продовжили роботи над відновленням електропостачання в обстрелянной Авдіївці.