ua en ru

Бойовики вночі продовжили обстріли сил АТО

Бойовики вночі продовжили обстріли сил АТО Фото: АТО на Донбасі

Для пригнічення вогневих точок бойовиків ЗСУ змушені були двічі зі стрілецької зброї відкривати вогонь у відповідь

Бойовики в ніч з 23 на 24 грудня 2015 року продовжували обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Впродовж минулої доби зафіксовано 51 випадок застосування російсько-терористичними військами зброї... Для пригнічення вогневих точок противника українські захисники змушені були двічі зі стрілецької зброї відкривати вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що з 18 години вчорашнього дня до опівночі тричі зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції ЗСУ біля Зайцевого, з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - біля Лозового. Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики вели в бік українських захисників у районі Опитного, південніше Авдіївки, що неподалік Донецького аеропорту. Також вони обстрілювали сили АТО північніше Горлівки - біля Майорська, Новгородського, Зайцевого та Лозового тощо.

"З початку цієї доби зафіксовано 5 випадків порушення НЗФ режиму повної тиші. З автоматичних станкових гранатометів вони обстріляли один із підрозділів сил АТО біля Зайцевого, великокаліберних кулеметів - поблизу Троїцького, зі стрілецької зброї вели вогонь в напрямку наших позицій під Новгородським та Майорськом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ситуація у Луганській області та на Маріупольському напрямку залишається без змін. Впродовж ночі там було відносно тихо.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 24 грудня 2015 року Впродовж минулої доби зафіксовано 51 випадок ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 23 декабря 2015 г.

Нагадаємо, протягом 23 грудня 2015 року проросійські бойовики близько 35 разів порушили режим перемир'я на Донбасі.