ua en ru

Бойовики почали саботувати накази командирів ДНР/ЛНР

Бойовики почали саботувати накази командирів ДНР/ЛНР Фото: бойовики на Донбасі

Розвідка Міноборони України фіксує факти непокори наказам командування бойовиків

Українська розвідка фіксує чергові факти саботажу наказів командування воєнізованих формувань Донецької та Луганської "народних республік" з боку бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.

"Російське окупаційне командування демонструє зневагу до потреб найманців з числа жителів окупованих територій. Встановлені факти ігнорування командирами звернень членів сімей бойовиків щодо надання допомоги на поховання загиблих учасників збройних формувань. Крім того, зафіксовані чергові випадки непокори і невиконання наказів командування з боку молодшого командного складу окупаційних військ", - йдеться в повідомленні.Також розвідка повідомила про загибель одного бойовика і трьох поранених в результаті "дружнього" мінометного обстрілу біля "Вольво-центру" в Донецьку.

Крім того, представникам місії ОБСЄ передана інформація про наявність у районах Кіровська, Дебальцевого, Макіївки, Докучаєвська, Петровського та Стаханова танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм (САУ) і 122-мм реактивних систем залпового вогню "Град".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі активізували розвідку і мінування місцевості.