ua en ru

Бойовики з мінометів обстріляли сили АТО під Авдіївкою

Бойовики з мінометів обстріляли сили АТО під Авдіївкою Фото: бойовики відкривають вогонь з забороненого мінськими угоди озброєння

За день бойовики здійснили 36 обстрілів

Проросійські бойовики з мінометів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) під Авдіївкою Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що за день бойовики здійснили 36 обстрілів підрозділів ЗСУ. Зокрема, вони обстріляли з заборонених мінськими угодами мінометів позиції сил АТО під Авдіївкою та в Невельському.


Крім того, бойовики хаотично обстрілювали військових із зенітних установок, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї в промисловій зоні Авдіївки, а також поблизу Пісків, Луганського, Новгородського і Опитного. На Луганському напрямку бойовики вели вогонь по Новозванівці і Степовому, а на Маріупольському – у напрямку Новотроїцького. Сили АТО відкривали вогонь зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 1 квітня 2016 року: Ситуація на лінії вогню залишається без змін ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Friday, April 1, 2016

Нагадаємо, в зоні АТО за добу загинув 1 український військовий, ще 8 поранені.