ua en ru

Бойовики з мінометів інтенсивно обстрілюють промзону Авдіївки

Бойовики з мінометів інтенсивно обстрілюють промзону Авдіївки Фото: ситуація в зоні проведення АТО залишається складною

За минулу добу бойовики 15 раз обстріляли сили АТО

За минулу добу бойовики скоїли 15 обстрілів по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) вздовж всієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Бойовики продовжували грубо порушувати умови перемир'я, застосовуючи, зокрема, важке озброєння. Знову гаряче всього було в промзоні, розташованої в південній частині Авдіївки. Там бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети, міномети калібру 82-мм і 120 мм, йдеться в повідомленні", - йдеться в повідомленні.


За даними штабу АТО, на Маріупольському напрямку бойовики кілька разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО в районі Новотроїцького. Вони застосовували великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем і зенітні установки.

Крім того на луганскоим напрямку ворог обстрілював українських військових, які несуть службу недалеко від населеного пункту Алваро зі станкового протитанкового гранатомета.

Вчора, 19 травня, ввечері на Донбасі розвідку вели БПЛА ворога.

З початку доби бойовики вже як мінімум три рази порушували режим тиші. Вони вели вогонь з мінометів калібру 82-мм і 120-мм по опорним пунктам сил АТО близько Авдіївки і Досвідченого.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 18 травня 2016 року, в результаті бойових дій загинули 2 українських військовослужбовців, ще 2 отримали поранення.