ua en ru

Бойовики "ЛНР" збираються штрафувати водіїв за відсутність "місцевої" реєстрації авто

Бойовики "ЛНР" збираються штрафувати водіїв за відсутність "місцевої" реєстрації авто Фото: автомобільні номери бойовиків (lnr.media)

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" оголосили про плани штрафувати водіїв за відсутність "місцевої" реєстрації авто з 1 жовтня. Ці штрафи будуть досягати 1800 гривень.

Про це повідомляють "Новини Донбасу".

Окупанти на непідконтрольній території Луганської області заявили, що за керування транспортним засобом, "не зареєстрованим у встановленому порядку", передбачено накладення адміністративного штрафу" від 500 до 800 рублів (180 - 290 гривень).

За повторне порушення штраф повинен збільшитися до 3-5 тисяч рублів (1 100 - 1 800 гривень) або позбавлення права керування автомобілем на термін від одного до трьох місяців.

Відзначається, що тепер бойовики вимагають, щоб усі транспортні засоби, що експлуатуються на підконтрольній угруповання території та мають українську реєстрацію, "обов'язково були зареєстровані" в "МРЕВ ЛНР".

Нагадаємо, раніше СБУ викрила діяльність черговий "ботоферми", що поширювала неправдиву інформацію. Її діяльність контролювалася з Росії і так званої "ДНР".

Також повідомлялося, що українська сторона Спільного центру з контролю і координації за два місяці перемир'я на Донбасі не зафіксувала жодного випадку застосування важкого озброєння з боку проросійських бойовиків.