ua en ru

Бойовики ЛНР і ДНР за підтримки РФ активно готуються до подальшого збройного протистояння, - нардеп

Бойовики ЛНР і ДНР за підтримки РФ активно готуються до подальшого збройного протистояння, - нардеп
Бойовики так званих "Луганської народної республіки" та "Донецької народної республіки" при підтримці Російської Федерації активно готуються до подальшого збройного протистояння.

Бойовики так званих "Луганської народної республіки" та "Донецької народної республіки" при підтримці Російської Федерації активно готуються до подальшого збройного протистояння. Про це заявив народний депутат парламентської фракції "Народний фронт", член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Дмитро Тимчук, повідомляє партійна прес-служба.

"Тобто ми констатуємо різке зменшення кількості обстрілу, але нас бентежить той факт, що російські терористичні війська проводять перегрупування своїх сил", - заявив Тимчук.

"По-друге, йде процес створення так званої "армії Новоросії". Там теж не без проблем, далеко не всі керівники тих бандформувань хочуть йти в централізовані командування, а прагнуть діяти самостійно", - додав він.

За словами Тимчука, "терористичні угруповання ЛНР і ДНР за підтримки Росії активно готуються до подальшого збройного протистояння".

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні сьогодні вперше за 7 місяців зафіксовано даний перемир'я.