ua en ru

Бойовики на КПВВ проводять ретельний огляд речей і документів

Бойовики на КПВВ проводять ретельний огляд речей і документів Фото: КПВВ на Донбасі (dpsu.gov.ua)

Бойовики почали випускати людей на підконтрольну територію Україні

Бойовики "Донецької народної республіки" проводять ретельний огляд речей і документів на КПВВ на тимчасово окупованих територіях. Про це в коментарі РБК-Україна повідомив прес-офіцер Донецько-Луганського регіонального управління, працівник ДПСУ Ігор Лизогуб.

У зв'язку зі смертю ватажка "ДНР" Олександра Захарченка в результаті вибуху в Донецьку вчора, 31 серпня, КПВВ на контрольованій території працюють у штатному режимі, однак на тимчасово неконтрольованій території бойовики "ДНР" здійснюють ретельний огляд речей і документів на всіх громадян.

"Всі КПВВ на контрольованій території працюють у штатному режимі. Ситуація контролюється. Щодо тих пропускних пунктів, що знаходяться зі сторони неконтрольованої території, у мене є інформація зі слів громадян, які намагаються потрапити звідти на контрольовану територію. Тому, бойовики НЗФ "ДНР" дуже довго, ретельно і прискіпливо перевіряють речі і документи кожного громадянина. Про черги інформації немає", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики почали випускати людей на підконтрольну Україні територію через пункти пропуску, закриті після вбивства ватажка "ДНР".