ua en ru

Бойовики не виключають можливісті ліквідації Гіві найближчим часом, - Тимчук

Бойовики не виключають можливісті ліквідації Гіві найближчим часом, - Тимчук Фото: лідер гурту "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук

Крім цього, Тимчук відзначив погіршення особистих відносин Гіві з Захарченка та його близьким оточенням

Бойовики незаконного збройного формування "Сомалі" не виключають можливість ліквідації їх ватажка Михайла Товстих (Гіві) найближчим часом. Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Після ліквідації "Мотороли" самі бойовики зі складу "Сомалі" не виключають, що подібна доля найближчим часом чекає і їх командира", - повідомив Тимчук.

Крім цього, Тимчук відзначив погіршення особистих відносин Гіві з ватажком самопроголошеної "Донецької народною республікою" Олександром Захарченко та його близьким оточенням.

За словами лідера ІС, погіршення пов'язано зі спробами Гіві опротестувати або саботувати накази "керівництва" ДНР щодо дій "Сомалі".

Гіві саботує накази Захарченко, явно демонструючи лояльність російським "кураторам".

"Останнім приводом для конфлікту стала відмова "Гіві" виконувати наказ Захарченко про передислокацію тренувального табору "Сомалі" з території колишньої середньої школи в н. п. Макіївка", - заявив Тимчук.

В самому НВФ "Сомалі" склалася вкрай негативна морально-психологічна ситуація, що посилює позиції Захарченко серед бойовиків.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі активно використовує...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 18 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР/ЛНР формують підрозділи для атак хакерів на урядові ресурси України.