ua en ru

Бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО на Светлодарській дузі, - штаб

Бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО на Светлодарській дузі, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Сьогодні на Донбасі почало діяти перемир'я на час різдвяних свят

Російсько-терористичні війська на Донбасі намагаються зірвати новорічне різдвяне перемир'я, яке почало діяти з сьогоднішнього дня, обстрілявши позиції Збройних сил України на Светлодарській дузі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні, близько 11:30 російські найманці здійснили обстріл в бік позицій Збройних Сил України на Светлодарській дузі. Збройна провокація з гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП була здійснена з непідконтрольного українському уряду населеного пункту Калинівка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що у відповідь вогонь сили АТО не відкривали.

ЗАЯВА ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО Російсько-терористичні війська намагаються зірвати новорічно-різдвяне перемир'я, яке почало...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 грудня 2017 р.

Нагадаємо, на сьогодні на Донбасі почало діяти перемир'я на час різдвяних свят.

"Збройні Сили України готові до встановлення та дотримання режиму припинення вогню з 23 грудня 2017", - йдеться в повідомленні. Зазначено, що підрозділи ЗСУ в районі проведення АТО на території Донецької і Луганської областей "готові до забезпечення виконання всіх заходів по впровадженню і підтримці режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін на сході України".