ua en ru

Бойовики з "Градів" і мінометів обстріляли Саханку і Октябр

Бойовики з "Градів" і мінометів обстріляли Саханку і Октябр Фото: бойовики на Донбасі

Обстріли велися з захопленого селища Комінтернове

Бойовики сьогодні вдень, 3 лютого, з Комінтернове обстріляли Саханку і Октябр з "Градів" і мінометів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"На маріупольському напрямку з селища Комінтерново, яке знаходиться в так званій "сірій зоні", і в кінці минулого року було захоплено російськими найманцями, сьогодні з 16 до 17 годин були здійснені обстріл з 122-мм РСЗВ "Град" в бік населеного пункту Саханка. У той же час, з того ж Комінтернового з 16:05 до 16:22 окупанти стріляли в бік селища Октябр з мінометів калібру 120-мм зенітної установки і протитанкового ракетного комплексу", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО відзначили, що ці провокаційні обстріли проводилися з метою звинувачення українських військових у порушенні домовленостей мінських.

ЧЕРГОВА ПРОВОКАЦІЯ БОЙОВИКІВНа Маріупольському напрямку з селища Комінтернового, яке перебуває в так званій «сірій зон...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 3 февраля 2016 г.

Нагадаємо, співробітники кримінальної поліції ГУНП України в Станиці Луганській спільно з працівниками СБУ вчора, 2 лютого, попередили теракт у відділі прикордонної служби, який планували здійснити бойовики так званої "Луганської народної республіки".