ua en ru

Бойовики під Горлівкою обстріляли КПВВ з мирними жителями, - Жебрівський

Бойовики під Горлівкою обстріляли КПВВ з мирними жителями, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/ato.news)

В результаті обстрілу постраждали немає

Проросійські бойовики ввечері 28 листопада обстріляли контрольний пункт пропуску "Майорск", де крім військових знаходилися мирні жителі, які залишилися там на ніч. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Вчора ввечері з 21:45 до 22:15 рашисти обстріляли КПВВ "Майорск" зі стрілецької зброї. На той час в пункті надання допомоги перебували 11 цивільних, які залишилися на ночівлю на КПВВ, та 4 працівника ДСНС", - повідомив Жебрівський.

За його словами, під час обстрілу цивільні і рятувальники спустилися в укриття. Після цього в надувному модулі ДСНС при огляді виявили два отвори від потрапляння куль. Вранці модуль відремонтували та відновили його роботу.

Учора ввечері, з 21:45 до 22:15, рашисти обстріляли КПВВ 'Майорськ' зі стрілецької зброї. На той час у Пункті надання д...

Опубліковано Павлом Жебрівським 28 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив, що в ДНР побоюються "можливого наступу" Збройних сил України в районі Горлівки.