ua en ru

Бойовики в Горлівці спалили свій "Град" у відповідь на свавілля командування, - розвідка

Бойовики в Горлівці спалили свій "Град" у відповідь на свавілля командування, - розвідка Фото: бойовики в Горлівці спалили "Град"

За даними розвідки, командування застосовує насильство проти рядових бойовиків

В окупованій Горлівці Донецької області бойовики навмисно спалили установку "Град", протестуючи проти свавілля командування. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Повідомляється, що 22 липня бойовики навмисно спалили бойову машину БМ-21 (РСЗВ "Град"). Розвідка стверджує, що вони таким чином помстилися за насильство і крадіжку особистого майна з боку командування.


"Обурення військовослужбовців викликало раптове зникнення всіх особистих смартфонів, які командування дивізіону відібрало на тимчасове зберігання під приводом дотримання заходів безпеки, а також розпорядження заарештувати, побити і відправити "на яму" тих, хто найбільш активно висловлював припущення щодо причетності командирів до цієї крадіжки", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДРГ бойовиків намагалася прорватися на підконтрольну ЗСУ територію біля Красногорівки.