ua en ru

Бойовики двічі обстріляли сили АТО біля Кримського, - прес-центр "Північ"

Бойовики двічі обстріляли сили антитерористичної операції біля н. п. Кримське (Луганська область). Про це йдеться в повідомленні прес-центру "Північ" у Facebook.

"Напруженою залишпається ситуація в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" в районі населеного пункту Кримське. Особовий склад, який виконує завдання поблизу цього населеного пункту, був двічі обстріляли з мінометів і стрілецької зброї. Відповідь вогонь не відкривався. Втрат серед особового складу і техніки у військах оперативного командування "Північ" немає", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі зазначають, що не припиняється перекидання в Україну найманців і диверсійно-розвідувальних груп, також продовжується створення і накопичення необхідних запасів озброєння, військової техніки, боєприпасів та матеріально-технічних засобів противника.

"Бойовики НВФ, продовжують проводити заходи по підготовці до ведення активних бойових дій в напрямку, Щастя і Станично-Луганське з метою взяття під контроль важливих об'єктів життєдіяльності та подальшого розширення кордонів "самопроголошених республік", - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, 16 грудня в Станично-Луганському районі за обстрілу бойовиків були поранені 3 людини.

За даними РНБО, в зоні АТО за 16 грудня загиблих немає, поранений один український військовий.