ua en ru

Бойовики на Донбасі вводять командирів в оману щодо ситуації на передовій, - розвідка

Бойовики на Донбасі вводять командирів в оману щодо ситуації на передовій, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики продають пально-мастильні матеріали та боєприпаси місцевому населенню

Проросійські бойовики на Донбасі вводять старших командирів в оману щодо ситуації на передовій. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що в з'єднаннях і частинах обох "армійських корпусів" відзначається зростання кількості випадків ігнорування командирами передових підрозділів наказів і розпоряджень старших начальників, а також введення їх в оману неправдивими відомостями про виконання поставлених завдань і реальний стан справ у підрозділах.

"За підсумками перевірки представниками російського окупаційного командування передових підрозділів виявлено численні факти нестачі пального і боєприпасів на бронетехніці. При цьому встановлено, що командуванню надавалися неправдиві відомості з метою приховування фактів розкрадання паливно-мастильних матеріалів та боєприпасів для продажу місцевому населенню", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької, Луганської областей станом на 6 квітня У з'єднання об'єднаннях і частина...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 6 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування нарощує у ЛДНР танкові і протиповітряні сили.