ua en ru

Бойовики на Донбасі ведуть обстріли під виглядом українських військових

Бойовики на Донбасі ведуть обстріли під виглядом українських військових Фото: Донбас

Сьогодні перевдягнених бойовиків виявили в районі Зайцевого

Бойовики на Донбасі ведуть обстріли під виглядом військових Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-служба штабу антитерористичної операції (АТО).

"Так, сьогодні, 28 грудня, в районі селища Зайцеве, що північніше тимчасово окупованої Горлівки, було виявлено групу бойовиків одного з проросійських незаконних збройних формувань, які одягнуті у камуфльований одяг, на зразок польових костюмів військовослужбовців ЗС України та ведуть хаотичну стрільбу зі стрілецької зброї, зокрема по об'єктах житлової інфраструктури цього населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

Найманці продовжують вдаватись до хитрощів та вчергове намагаються дискредитувати бійців сил АТО. Так, сьогодні, 28 гр...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 28 декабря 2015 г.

Таким чином злочинці вчергове намагаються ввести в оману місцевих мешканців, звинуватити українців у порушеннях домовленостей про дотримання режиму тиші. У штабі АТО зазначають, що це вже не перший подібний випадок.

Також повідомляється, що з початку доби бандити ДНР, неприцільно обстрілювавши українські позиції, вже вісім разів намагались примусити сили АТО застосувати зброю у відповідь.

Нагадаємо, бойовики 27 грудня 35 разів обстріляли сили АТО.