ua en ru

Бойовики на Донбасі посилили контроль боєготовності озброєнь і техніки, - Тимчук

Бойовики на Донбасі посилили контроль боєготовності озброєнь і техніки, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Перед "розвідкою" бойовиків поставлено завдання щодо актуалізації карт і схем території Донбасу

Бойовики на Донбасі посилили контроль боєготовності всіх озброєнь і військової техніки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На території та у місцях дислокації всіх військових підрозділів "1 АК ДНР" значно посилений пропускний режим. Підрозділи залишаються в стані "повної бойової готовності", підрозділи поблизу лінії фронту переведені на 6-добове чергування на бойових позиціях. Активізовані дії з контролю боєготовності всіх озброєнь і військової техніки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Тимчук повідомляє, що перед "розвідкою" бойовиків поставлено завдання щодо актуалізації карт і схем території Донбасу.

"Штабам і розвідувальним структурам (підрозділам) поставлено завдання щодо актуалізації карт і схем. Проводиться поповнення БК. З незадіяним на бойових позиціях особовим складом проводяться постійні тренування (спеціальні заняття) з бойової підготовки", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що підрозділи "МВС", "МГБ", "військової поліції" в Донецьку, Горлівці, Єнакієвому, Дебальцевому, Докучаєвську, Новоазовську знаходяться на "казарменому положенні".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обст...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кладовищі в Донецьку різко зросла кількість нових поховань.