ua en ru

Бойовики на Донбасі знизили інтенсивність обстрілів, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі знизили інтенсивність обстрілів, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

За добу зафіксовано 25 обстрілів

За минулу добу, 31 серпня 2016 року, проросійські бойовики на Донбасі знизили інтенсивність і кількість обстрілів сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ситуація в зоні АТО залишається неспокійною на всіх напрямках.


"Незаконні збройні формування 25 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. За добу було зафіксовано 14 випадків порушення режиму тиші на Донецькому, 10 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку противник з мінометів та інших видів зброї обстріляв Авдіївку, Верхньоторецьке, у Зайцевому також діяв снайпер. Крім того, бойовики обстріляли Мар'їнку, Новотроїцьке, Старогнатівку, Богданівку, Павлопіль і Широкине. На Луганському напрямку зі стрілецької зброї противник обстріляв Станицю Луганську.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 1 вересня 2016 року: Ситуація в районі АТО залишається неспокійною на вс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Франція і Німеччина підтримали припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.