ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли Майорськ, пошкоджено житлові будинки

Бойовики на Донбасі обстріляли Майорськ, пошкоджено житлові будинки Фото: наслідки обстрілу Майорска (police.dn.ua)

Поліція попередньо кваліфікує інцидент як теракт

Бойовики на Донбасі в ніч на 4 травня 2018 року обстріляли Майорськ Донецької області, в результаті чого пошкоджено три житлових будинки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Донецької області.

Повідомляється, що бойовики нанесли удар по селищу близько 24:00. Відомо про 3 пошкоджені будинки, за попередньою інформацією, постраждалих немає.

"На місці працює поліція Бахмута. Поліцейські обходять територію і документують наслідки обстрілу, надають допомогу мирним жителям. Зараз виявлено пошкодження 3 будинків по вулиці Станція Майорська, у приміщеннях розбиті вікна і дахи", - йдеться в повідомленні.

На даний момент вирішується питання про відкриття кримінальної справи за ч. ст 2.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Бойовики на Донбасі обстріляли Майорськ, пошкоджено житлові будинкиБойовики на Донбасі обстріляли Майорськ, пошкоджено житлові будинки

Фото: наслідки обстрілу Майорська

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики за минулу добу, 3 березня, здійснили понад 20 обстрілів і понесли втрати. За даними розвідки, загинули два і поранено три противника.