ua en ru

Бойовики на Донбасі знову обстріляли контрольний пункт "Майорск", - Держприкордонслужба

Бойовики на Донбасі знову обстріляли контрольний пункт "Майорск", - Держприкордонслужба Фото: українські військовослужбовці (facebook.com/ato.news)

Вогонь терористи вели з великокаліберної стрілецької зброї

Бойовики на Донбасі знову обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду "Майорск" учора ввечері, 28 серпня 2017 року. Про це повімляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Вчора ввечері незаконні збройні формування знов півгодини вели вогонь по позиціях контрольного поста "Майорск", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, бойовики відкрили вогонь у 19:50 з великокаліберної стрілецької зброї. Обстріл здійснювався з боку тимчасово непідконтрольного Україні населеного пункту Горлівка, Донецької області.

Наголошується, що під час обстрілу громадяни і транспортні засоби на контрольному пункті "Майорск" не знаходилися. Постраждалих серед цивільних та військових немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали.

Нагадаємо, бойовики 27 серпня 2017 року, обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду "Майорск". В результаті інциденту потерпілих немає.