ua en ru

Бойовики на Донбасі активізували провокації, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі активізували провокації, - штаб АТО Фото: сили АТО (facebook.com/ato.news)

4 вересня українські військові зафіксували 36 обстрілів з боку бойовиків

Бойовики на Донбасі дещо активізували провокації. Про це повідомили в прес-центрі штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Наприкінці минулої доби, 4 вересня, російсько-окупаційні угруповання дещо активізували збройні провокації. В основному ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети. Як і у попередні дні, основне напруження зберігалося на Донецькому напрямку. Тут зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів бойовики 4 рази відкривали вогонь у районі Зайцевого, двічі - неподалік Пісків. А гранатомети злочинці застосовували в Авдіївській промзоні, біля Кам’янки та шахти Бутівка", - говориться в повідомленні.

У прес-центрі штабу АТО додали, що неспокійно було і на Приморському напрямку.

"Після 18 години бандити продовжили вогневі провокації на околицях Водяного. Також під гранатометним вогнем опинились наші позиції на підступах до Лебединського, Широкиного та Мар’їнки. А по опорних пунктах біля Талаківки бандити тричі били з великокаліберних кулеметів. На Луганському напрямку противник відкривав вогонь з різних видів зброї у районі Кримського, Станиці Луганської та Малинового", - зазначили в штабі.

Загалом 4 вересня військові зафіксували 36 обстрілів позицій з боку бойовиків. 18 з них характеризуються як неприцільні. Втрат серед українських військових немає.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 4.09.2017 року. Наприкінці минулої доби російсько-окупаційні угруповання дещ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 вересня 2017 р.

Нагадаємо, ввечері штаб АТО заявив про зниження активності обстрілів бойовиків. На той момент повідомлялося про 9 обстрілів.