ua en ru

Штаб АТО заявив про зниження активності обстрілів позицій ЗСУ бойовиками

Штаб АТО заявив про зниження активності обстрілів позицій ЗСУ бойовиками Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Всього з півночі бойовики 9 разів обстріляли позиції сил АТО

Штаб антитерористичної операції (АТО) заявив про зниження активності обстрілів бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"З початку доби активність супротивника, порівняно з минулим днем, дещо зменшилася. Всього з півночі незаконні збройні формування 9 раз обстріляли позиції сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, найбільш неспокійно було на Приморському напрямку, поблизу Водяного. Тут з півночі бойовики 5 разів обстрілювали українські позиції з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, гранатомети і стрілецьку зброю злочинці застосовували в околицях Мар'їнки.

У Донецькій області під вогнем бойовиків з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі виявилися українські опорні пункти в Авдіївський промзоні. А у Невельського сепаратисти били з підствольного гранатомета.

"Переважна більшість вогневих провокацій були не тривалі і не становили прямої загрози життю наших військових", - резюмували в прес-центрі.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 4 вересня 2017 року З початку доби у районі проведення АТО активн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генпрокурора України Юрія Луценка, в Україні близько 1,7 тис. учасників АТО, згідно з указом президента України Петра Порошенка, отримають амністію протягом 3 місяців.