ua en ru

Бойовики на Донбасі знову порушили режим припинення вогню

Бойовики на Донбасі знову порушили режим припинення вогню Фото: зона АТО (police.dn.ua)

Від початку доби зафіксовано один обстріл позицій сил АТО

Підтримувані Росією бойовики на Донбасі 10 лютого 2018 року знову порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема зазначено, що станом на 18:00 суботи від початку доби зафіксовано один обстріл позицій українських захисників із боку російсько-окупаційних військ.

"На Луганському напрямку противник із 82-мм мінометів та гранатометів різних видів понад годину вів вогонь по опорних пунктах сил АТО у районі населеного пункту Луганське. Внаслідок цього обстрілу ніхто з українських воїнів не постраждав. На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не фіксувалося", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 10 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 9 лютого 2018 року, зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення.