ua en ru

Бойовики на Донбасі порушили нові домовленості про припинення вогню, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі порушили нові домовленості про припинення вогню, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/GeneralStaff.ua)

В результаті загинув один український військовослужбовець

Бойовики зривають домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічних та різдвяних свят, яке повинне було початися 23 грудня. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Впродовж минулої доби зафіксовано 3 факти порушення перемир'я з боку бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики вчора вдень обстріляли підрозділи Збройних Сил України (ЗСУ), які виконують завдання поблизу Луганського, Авдіївки та Лебединського.

"Такі підступні дії російських найманців свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту і демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню", - розповіли в штабі АТО.

В результаті ворожого снайперського пострілу загинув один військовослужбовець ЗСУ в районі Світлодарської дуги.

У штабі АТО також додали, що підрозділи ЗСУ забезпечують виконання всіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін і дотримуються мінських домовленостей.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 23 грудня 2017 року Російсько-про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 грудня 2017 р.

Нагадаємо, в ОБСЄ зафіксували збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та зменшення кількості таких порушень у Луганській області.