ua en ru

Бойовики на Донбасі два рази порушили встановлене перемир'я, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі два рази порушили встановлене перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/28brigade)

Бойовики два рази обстріляли сили АТО на Донецькому напрямку

На Донбасі протягом дня бойовики здійснили два провокаційні обстрілу позицій сил антитерористичної операції (АТО) у Донецькому напрямку, незважаючи на встановлене новорічне перемир'я. Про це повідомляє штаб АТО.

"Незважаючи на досягнуті в Мінську домовленості про новорічно-різдвяному перемир'я, російсько-окупаційні війська, хоча і зменшили свою активність, але не припинили обстріли позицій Збройних сил України. Протягом сьогоднішнього дня загарбники вчинили два провокаційні обстріли позицій сил АТО", - йдеться у повідомленні штабу.

Зазначено, що обидва порушення режиму перемир'я відбулися на Донецькому напрямку. Зокрема, в передмісті Авдіївки бойовики більше години вели прицільний вогонь по наших оборонних укріплень з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також, в районі Верхнеторецком активізувалися снайпери, які обстрілювали опорні пункти ЗСУ.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 24грудня 2017 року Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленості щодо н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 грудня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні антитерористичної операції, незважаючи на досягнуті домовленості про режим тиші, бойовики здійснили 9 прицільних обстрілів. В результаті мінометного обстрілу один український військовий отримав поранення. Зараз стан його здоров'я оцінюється як задовільний.