ua en ru

Бойовики на Донбасі двічі за добу порушили перемир’я, - штаб

Бойовики на Донбасі двічі за добу порушили перемир’я, - штаб Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Жоден учасник антитерористичної операції не постраждав

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) минулої доби російсько-терористичні війська два рази порушили режим тиші, українські військові вогонь у відповідь не відкривали, жоден український військовий не постраждав. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на взаємне дотримання режиму припинення вогню впродовж усього вчорашнього дня, російсько-окупаційні війська за темної пори доби все ж таки вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних сил України зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку близько 19:00 російські найманці вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО в районі населеного пункту Павлопіль на Приазов’ї, 5 мін калібру 120 мм прилетіли з тимчасово окупованого населеного пункту Соснівське.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї противник обстріляв наші опорні пункти біля Станиці Луганської, а у районі населеного пункту Новгородське зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого Мінськими домовленостями.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 25 грудня 2017 року Незважаючи ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики на Донбасі готують потужний випробовувальний вибух 25 грудня 2017 року, в день святкування Різдва за Григоріанським календарем.