ua en ru

Бойовики на Донбасі активізувалися в районі Світлодарської дуги, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі активізувалися в районі Світлодарської дуги, - штаб АТО Фото: українські військові (mil.gov.ua)

За добу загиблих і постраждалих в ході бойових дій немає

Проросійські бойовики на Донбасі протягом 1 лютого 2018 року активізували бойові дії в районі Світлодарської дуги. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що на Луганському напрямку противник активізувався в районі Світлодарської дуги. У вечірній час бойовики більше двох годин вели вогонь по позиціях сил АТО поблизу Луганського з мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів.

"З цих же видів озброєння вдень і ввечері бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО неподалік Троїцького. Всього по оборонних укріпленнях незаконними збройними формуваннями було випущено понад півсотні мін різних калібрів", - відзначили в штабі.

Також повідомляється, що за минулу добу на Донбасі зафіксували чотири обстріли позицій ЗСУ. В результаті обстрілів ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 1 лютого 2018 року Протягом мин...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ за добу зафіксували майже 90 вибухів на Донбасі. Порушення були зафіксовані поблизу Донецької фільтрувальної станції, в районі Широкиного та Авдіївки.