ua en ru

Бойовики на Донбасі 8 разів відкривали вогонь по силах АТО, - штаб

Бойовики на Донбасі 8 разів відкривали вогонь по силах АТО, - штаб Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовиками не застосовувалися міномети та інше важке озброєння

Бойовики на Донбасі 8 разів відкривали вогонь по силах антитерористичної операції (АТО). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"В зоні АТО другий день "шкільного перемир'я" характеризується зменшенням активності російсько-окупаційних військ. З початку доби бойовики вздовж всієї лінії розмежування не застосовували міномети та інше важке озброєння", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, відбувалися окремі обстріли позицій сил АТО з використанням стрілецької зброї і гранатометів поблизу населених пунктів Водяне, Павлополь, Старогнатовка, Широкіно і Талаківка, що на Приморському напрямку.

Крім того, супротивник двічі застосовував зброю в районі Авдіївської промзони. Всього з півночі незаконні збройні формування 8 разів відкривали вогонь.

Наголошується, що обстріли укріплень сил АТО були не прицільними, мали відверто провокаційний характер, Збройні сили України вогонь у відповідь не відкривали.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 серпня 2017 року У районі проведення АТО другий день «шкільн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом минулої доби в зоні АТО внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, троє отримали поранення і травми.