ua en ru

Бойовики ДНР збирають дані про корупцію та організацію контрабанди серед українських військових

Бойовики ДНР збирають дані про корупцію та організацію контрабанди серед українських військових Фото: Тимчук повідомив, що бойовики намагаються викрити українських військових в корупції шляхом провокацій

Координує цю діяльність спецгрупа співробітників ФСБ РФ

Співробітники так званого міністерства цивільної безпеки самопроголошеної "Донецької народної республіки" за підтримки Федеральної служби безпеки Російської Федерації намагаються зібрати матеріал щодо фактів корупції та організації контрабанди з участю українських військових. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Бойовики намагаються викрити українських військових шляхом провокування їх на участь у злочинних схемах.


"Територіальні органи "МЦБ ДНР" отримали вказівку терміново активізувати "роботу" і збір даних по цьому напрямку, і при отриманні відповідної інформації негайно передавати її безпосередньо керівництву "МЦБ". Координує цю діяльність спецгрупа співробітників ФСБ РФ, що діє під прикриттям "МЦБ ДНР", - йдеться в повідомленні.

За словами Тимчука, члени даної групи ФСБ вже виїжджали для "вербувальних зустрічей" до Краматорська, Костянтинівки, Бахмута, Волновахи і Маріуполя.

Представники спецгрупи ФСБ займаються українськими посадовими особами високого рангу, а співробітники "МЦБ ДНР" ведуть "роботу" на українських блокпостах і займаються командирами батальйонів.

"Остаточні цілі цієї масштабної операції на даний момент неясні (або організація масштабних контрабандних потоків з участю ФСБ, або збір компромату на українських посадових осіб для подальшої вербування, або всі разом)", - додав Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Протягом минулих вихідних (13-14.08.2016) обстріли і...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 14 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові відбили атаку ДРГ бойовиків на Донбасі.