ua en ru

Бойовики ДНР на вихідних розбомбили 20 цивільних об'єктів в Дебальцеве, - голова ДонОДА

Бойовики ДНР на вихідних розбомбили 20 цивільних об'єктів в Дебальцеве, - голова ДонОДА
Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) на вихідних розбомбили 20 цивільних об'єктів у м. Дебальцеве.

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) на вихідних розбомбили 20 цивільних об'єктів у м. Дебальцеве. Про це сьогодні, 24 листопада, у Києві на конференції, присвяченій реагування на дезінформацію у контексті гібридної війни, повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко, передає прес-служба ДонОДА.

"Два дні тому російською "гуманітаркою" тут зруйнували 20 цивільних об'єктів, серед яких і житлові будинки. Як тільки в Україну заходить черговий "гуманітарний конвой", відразу посилюються обстріл позицій не тільки нашої армії, але і житлових кварталів населених пунктів", - розповів Кіхтенко.

При цьому він зазначив, що докази обстріли населених пунктів бойовиками "ДНР" поки неможливо надати людям, що живуть на окупованій території, оскільки "вони знаходяться в російському інформаційному вакуумі і не мають вільного доступу, зокрема, до українських телеканалах".

Кіхтенко повідомив, що зараз розробляються конкретні механізми, які дозволять незабаром дати державний телесигнал на окуповану бойовиками територію.

Нагадаємо, раніше Кіхтенко заявив, що бойовики підсилюють обстріл Донецька, щоб викликати обурення серед місцевого населення.