ua en ru

Бойовики за день 23 рази обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за день 23 рази обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Сили АТО нейтралізували кількох снайперів

Проросійські бойовики протягом 16 червня 23 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Протягом дня, 16 червня, загарбники 23 рази вдавалися до збройних провокацій проти бійців української армії. Незважаючи на відносне зниження активності, вони і далі застосовують заборонені мінськими домовленостями зразки озброєння", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики обстріляли сили АТО в районі Золотого Луганської обл. з 122-мм гаубиць. У Донецькій обл. з мінометів обстріляні позиції АТО в районі Широкиного, Старогнатівки, Оріхового і Мар'їнки.

У штабі зазначили, що найактивніше бойовики діяли в районі Донецька. Зі стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння бойових машин обстріляні позиції АТО в Опитному, Пісках, Старогнатівці, Мар'їнці та поблизу шахти "Бутівка".

Повідомляється, що під Щастям, Опитним і шахтою "Бутівка" військові нейтралізували кілька снайперів бойовиків.

Впродовж дня, 16 червня, загарбники 23 рази вдавалися до збройних провокацій проти бійців української армії.Незважаючи ...

Posted by Прес-центр АТО on 16 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу загинули 2 військових.