ua en ru

Бойовики за день 24 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 24 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб На Донеччині продовжуються обстріли сил АТО

Проросійські бойовики за 15 квітня 24 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

"З 00:00 до 18:00 15 квітня в зоні антитерористичної операції зберігалася певна динаміка щодо зменшення бойової активності незаконних збройних формувань так званих "ДНР" та "ЛНР". Загалом, бандформування провели 24 обстріли позицій наших військ уздовж лінії розмежування, в основному зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що бойовики 5 раз обстріляли позиції сил АТО в Пісках з мінометів, позиції в Широкиному були обстріляні теж з мінометів, а також з танки і САУ. Крім того, обстріляні українські військовослужбовці в районі Авдіївки, Опитного і Майорська.

"На Луганщині поблизу населеного пункту Донецький відбулося бойове зіткнення. Українські військовослужбовці зустріли ворога щільним вогнем і змусили його відступити", - йдеться в повідомленні.

З опівночі до 18 години 15 квітня у зоні Антитерористичної операції зберігалася певна динаміка щодо зменшення бойової ак...

Posted by Прес-центр АТО on 15 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, російські найманці на Донбасі розчарувалися в керівництві ЛНР.