ua en ru

Бойовики за день 25 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 25 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Бойовики сьогодні 25 раз обстріляли сили АТО

Проросійські бойовики 16 квітня 25 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

"16 квітня у зоні проведення Антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях зберігалася тенденція зменшення кількості збройних провокацій з боку бандформувань так званих "ДНР" і "ЛНР". Всього злочинці провели 25 обстрілів, переважно зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики в районі Бугаса під Волновахою двічі обстріляли позиції сил АТО з 152-мм гармати, а в районі Пісків під Донецьком вели вогонь з 122-мм знаряддя і 120-мм мінометів. З таких же мінометів бойовики обстріляли українських військових під Авдіївкою, чим порушили пункти мінських угод.

"Також поблизу Авдіївки і Опитного злочинці обстрілювали наші позиції з зенітної установки. Недалеко від Мар'їнки відбулося бойове зіткнення із застосуванням обома сторонами вогнепальної зброї, в ході якого підрозділи АТО змусили ворога відступити", - йдеться в повідомленні.

У штабі також відзначили, що в районі селища Донецький і Сокільників Луганської обл. бойовики обстріляли позиції сил АТО зі стрілецької зброї.

16 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях зберігалася тенденція щодо змен...

Posted by Прес-центр АТО on 16 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, навколо Маріуполя триває зведення фортифікацій.