ua en ru

Бойовики за день 28 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 28 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Штаб АТО зафіксував 28 обстрілу з боку бойовиків

Бойовики за 14 квітня 28 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

"14 квітня з 00:00 до 18:00 ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася неспокійною. Противник не припиняв збройних провокацій, провівши 28 обстрілу позицій наших військ уздовж лінії розмежування. Злочинці активно застосовували міномети калібру 120-мм, чим грубо порушували Мінські домовленості", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики 7 раз обстріляли позиції сил АТО в Пісках під Донецьком з мінометів. Крім того, на цьому напрямку бойовики обстріляли українських військових з автоматичних гранатометів, танків і стрілецької зброї.

"Двічі бойовики направляли мінометний вогонь по нашим військам поблизу селища Чермалик, один раз - недалеко від Гранітного. З зенітної установки і кулеметів злочинці обстріляли наш командно-спостережний пункт в районі Авдіївки, а з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї позиції в районі населених пунктів Широкине, Опитне, Майорськ, Ленінське, Троїцьке і шахти Бутівська", - йдеться в повідомленні.

Також у штабі зазначили, що в Луганській обл. бойовики тричі обстріляли позиції сил АТО в районі Кримського.

14 квітня з опівночі до 18 години вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася неспокійною. П...

Posted by Прес-центр АТО on 14 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, під Пісками непізнаний вертоліт обстріляв позиції бойовиків.