ua en ru

Бойовики за день обстріляли позиції сил АТО 65 разів, - штаб

Бойовики за день обстріляли позиції сил АТО 65 разів, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

За останні кілька днів активність бойовиків найвища за місяць

Бойовики за сьогоднішній день здійснили 65 обстрілів позицій українських військових сил. Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовик російсько-терористичних бандформувань 65 разів обстрілювали позиції українських військ", - йдеться в повідомленні.

За останні кілька днів активність проросійських НЗФ найвища за останній місяць. Так, впродовж сьогоднішнього дня в зон...

Posted by Прес-центр АТО on Saturday, June 13, 2015

У штабі також відзначили, що найбільш напруженою залишається ситуація коло Донецька. Саме там з самого ранку бойовики продовжували обстріл населених пунктів Піски, Водяне, Мар'їнка, Красногорівка та Опитне за допомогою заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів і 122-мм гаубиць.

Житлові будинки Опитного бойовики обстріляли п'ять разів з танків, бойових машин і артилерійських систем калібру 122 мм також було завдано збитків та житлових кварталах Водяного.

Крім того, після нетривалого затишшя сьогодні активізувалася ситуація в районі Маріуполя. Бойовики здійснили обстріл позицій сил АТО в селі Широкіно з мінометів і гаубиць калібру більше 100 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї.

У Луганській області Щастя, Кримське і Болотная були обстріляні з 120-мм мінометів.

Нагадаємо, сьогодні вранці штаб АТО повідомляв, що бойовики за ніч обстріляли сили АТО 40 разів.