ua en ru

Бойовики весь день обстрілювали Авдіївку, - штаб АТО

Бойовики сьогодні, 20 березня, весь день обстрілювали Авдіївка Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції на Facebook.

"Найбільшу кількість провокацій спостерігалася на Донецькому напрямку. Тут фактично весь день тривав обстріл міста Авдіївка. О 10.35, 16.30 і в 17.05 по цьому населеному пункту злочинці вели вогонь з 122-міліметрової артилерії. О 12.30 по місту били по танку, а в 14.40 120 - міліметрових мінометів", - йдеться в повідомленні.

Також бойовики обстрілювали з артилерії, мінометів і протитанкових засобів пункти Дослідне, Піски, Новотроїцьке.

"Крім того, неподалік від селища Дослідне українські вояки вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою противника, яка намагалася проникнути в глиб нашої території. Бій тривав з 7.20 до 14.20 дня", - повідомили в штабі.

Також бойовики вели вогонь по Луганському на артемівському напрямку, а також Станиці Луганської, Сокольникам і Кримському на луганському напрямку, Орловському і Чармалику на маріупольському.

Загалом, з 5:00 до 19:00 бойовики 16 разів застосовував міномети і гранатомети, 10 разів стрілецьку зброю і 1 раз вів вогонь по танку.

публикация Прес-центр АТО.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранення отримали 3 військових.