ua en ru

Бойовики частково зайняли "сіру зону" з боку Донецька, - штаб АТО

Бойовики частково зайняли "сіру зону" з боку Донецька, - штаб АТО Фото: бойовики частково зайняли "сіру зону"

Військовим ВСУ вдалося зупинити наступ бойовиків

Бойовикам вдалося просунутися вперед, частково зайнявши нові позиції в "сірій зоні" поруч з населеним пунктом Піски, недалеко від тимчасово окупованого Донецька. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Бойовики спочатку відкрили вогонь зі всієї стрілецької зброї. Далі почала працювати ворожа артилерія, під прикриттям якої терористи пішли в наступ. Наші десантники були готові до цього і відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів. Увійшовши в сіру зону ворожі підрозділи відчули сильний опір і зупинилися - чергова загарбницька атака була припинена", - йдеться у повідомленні штабу.

Також повідомляється, що бойовики істотно активізувалися навесні, активно проводять інженерні роботи і облаштовують свої позиції.

Крім того, бойовики активно використовують для розвідки безпілотні літальні апарати.

ЗІ СТОРОНИ ДОНЕЦЬКА ОКУПАНТИ ЧАСТКОВО ЗАЙНЯЛИ СІРУ ЗОНУ Російські окупаційні війська продовжують нехтувати Мінськими до...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військовослужбовці одного з підрозділів Збройних Сил України, які виконують завдання за призначенням у зоні АТО, поблизу населеного пункту Кримське Луганської області виявили пошкоджений безпілотний літальний апарат.