ua en ru

Бойовики з артилерії та мінометів обстріляли житлові райони Мар'їнки, - штаб АТО

Бойовики з артилерії та мінометів обстріляли житлові райони Мар'їнки, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Постраждалих серед мирних жителів немає

Проросійські бойовики в черговий раз обстріляли з артилерії та мінометів житлові райони Мар'їнки Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРДО мирних населених пунктів уздовж лінії розмежування з забороненої зброї мінського домовленостям, незважаючи на оголошене перемир'я в період збору врожаю. Так, вночі 30-го червня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки, під вогонь бойовиків знову потрапили житлові квартали населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що біля житлового будинку по вулиці Шевченка впав, але не розірвався 122 мм артилерійський снаряд. На вулиці Прокоф'єва в стіну житлового будинку потрапила міна 82 мм. В будинку по вулиці Карла Маркса 120 мм міна пошкодила дах. Серед місцевих жителів постраждалих немає.

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРДО вкотре обстріляли житлові квартали Мар`їнки із забороненої зброї Українська сторона С...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 червня 2017 р.

Крім того, за повідомленням прикордонників, вчора бойовики відкрили вогонь по позиціях контрольного поста "Мар'їнка" з боку непідконтрольної Олександрівки, і використовували гранатомети, міномети і стрілецьку зброю. Серед українських військових постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Донецька фільтрувальна станція знову знеструмлена, Авдіївка залишилася без води.