ua en ru

Бойовики активно проводять перегрупування своїх сил і засобів, - Тимчук

Бойовики активно проводять перегрупування своїх сил і засобів, - Тимчук Фото: Тимчук повідомив про перегрупування сил бойовиків

Терористи намагаються закрити весь північно-західний кут Донецька

Бойовики активно проводять перегрупування своїх сил і засобів на окупованих територіях Донбасу. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Як йдеться у повідомленні, бойовики проводять доукомплектування ряду підрозділів і частин, як на передній лінії, так і в другому ешелоні.


"Зокрема, особливу увагу варто звернути на перекидання переправних засобів на ділянку між н.п. Щастя та селищем Жовте. Крім того, звертає на себе увагу посилення Стаханово-Алчівською угруповання противника", - зазначив Тимчук.

Крім того, група "Інформаційний опір" зафіксувала перекидання через Еленовку танкового взводу бойовиків.

"З боку Стили йде постійне підвезення БК. За попередніми даними, у східній частині Петровського району або за ним у бік Лісової бойовики організували передову базу", - додав Тимчук.

Також бойовики розгорнули мережу мобільних блок-постів і контрольних пунктів.

На думку Тимчука, вони намагаються закрити весь північно-західний кут Донецька, південніше Авдіївки і ДАП-а, можливо, для розгортання в даному районі великого формування терористів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики планують протести проти введення поліцейської місії ОБСЄ на Донбас.