ua en ru

Бойовики активізувалися на Донецькому напрямку - 50 обстрілів за добу

Бойовики активізувалися на Донецькому напрямку - 50 обстрілів за добу Фото: на Донбасі продовжуються обстріли

76 мін випущено по укріпленнях у районі Чермалика та 45 мін біля Зайцевого

Усього за минулу добу зафіксовано 50 обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що з другої половини дня бойовики активізувалися по всій лінії розмежування та з мінометів різних калібрів обстріляли опорні пункти Збройних Сил України.

"76 мін ворог випустив по укріпленнях у районі Чермалика та 45 мін поблизу Зайцевого. Під мінометним вогнем російських терористів опинилися позиції поруч із н. п Красногорівка, Майорськ та Старогнатівка", - йдеться в повідомленні.

"Усього за минулу добу зафіксовано 50 обстрілів позицій сил АТО. Найбільш небезпечним був Донецький напрямок - 42 обстріли, на Маріупольському 6 та 2 на Луганському", - доповіли у відомстві.

Крім того, українські укріплення неподалік Авдіївки, Пісків, Луганського, Зайцевого, Майорська, Троїцького, Попасної та Богуславського терористи обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Водночас у штабі АТО констатували, що з опівночі активний вогонь бойовиків знизився: зафіксовано поодинокі обстріли позицій поблизу Майорська та Пісків.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 5 березня 2016 року:Російські найманці продовжують порушувати ум...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 березень 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО на Донецькому напрямку.