ua en ru

Бойовики активізували збройні провокації на Приморському напрямку, - штаб АТО

Бойовики активізували збройні провокації на Приморському напрямку, - штаб АТО Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

Унаслідок бойових дій втрат серед українських бійців немає

Бойовики на Донбасі сьогодні, 13 жовтня 2017 року, активізували збройні провокації на Приморському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"У районі проведення АТО, від початку доби противник дещо активізував збройні провокації на Приморському напрямку. Вздовж лінії розмежування від опівночі зафіксовано 9 обстрілів українських позицій. З них 4 відбились у районі Маріуполя", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики відкривали вогонь по позиціям ЗСУ поблизу Водяного, а також по околицях Широкиного та на підступах до Мар’їнки.

Крім того, повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики обстрілювали сили АТО біля Кримського і Новоолександрівки, а на Донецькому напрямку позиції поблизу Пісків та Опитного.

"Під час 4 обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь, примушуючи ворога припинити провокації. Унаслідок бойових дій втрат серед українських бійців немає", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО СТАНОМ НА 18.00 13 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу, 12 жовтня 2017 року, поранений один український військовий, загиблих немає.