ua en ru

Бойовики 22 рази обстріляли позиції сил АТО, поранений один український військовий

Бойовики 22 рази обстріляли позиції сил АТО, поранений один український військовий Фото: новини АТО (mil.gov.ua)

Бойовики неодноразово застосовували міномети різних калібрів

Бойовики 22 рази обстрілювали опорні пункти Збройних сил України у зоні проведення АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"На Луганському напрямку ворог з мінометів у Лозового, Трьохізбенки і Кримського випустив всього близько двох десятків мін. Підступи до ряду населених пунктів ворог обстрілював з піхотного озброєння. Зокрема, з гранатометів різних типів - захисників Луганського, Лобачова, і Зайцево, а зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів - захисників Малинового, Травневого, Жовтого, Новоолександрівки і Станиці Луганської", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку основна вогнева активність бойовиків була зосереджена на Приазов'ї.

"Тут окупанти неодноразово обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї захисників Водяного і Гнутово, а у Павлополі бойовики вели вогонь з 120-мм мінометів й озброєння БМП. Також прицільні обстріл з легкого піхотного озброєння і великокаліберних кулеметів російські найманці здійснювали по опорним пунктам неподалік Мар'їнки і Красногорівки", - додали в штабі.

Так, у відповідь українські військовослужбовці 13 разів придушували вогневу активність бойовиків зі зброї не забороненої мінськими домовленостями.

"Внаслідок ворожих обстрілів одного бійця сил АТО було поранено. Його, у задовільному стані, доправлено до військово-медичної установи", - заявили у штабі.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 27.11.2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я на усій...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спеціальний представник США з питань України Курт Волкер планує зустрітися з помічником президента Російської Федерації Владиславом Сурковим в грудні 2017 року.