ua en ru

Бойовика ДНР засуджено до 11 років за терористичну діяльність

Бойовика ДНР засуджено до 11 років за терористичну діяльність Фото: бойовик ДНР (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Чоловік брав активну участь в бойових діях проти українських військовослужбовців

Мешканцю Донецька за участь в діяльності терористичної організації суд заочно виніс вирок про покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Мешканець Донецька Сергій Каменєв у травні 2014 року приєднався до терористичної організації ДНР. Слідчі управління СБУ в Чернівецькій області задокументували, що бойовик перебував у складі незаконного збройного формування "бригада Восток", згодом - "11 ОМСП" (окремий мотострілецький полк)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік брав активну участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних сил України і правоохоронців під Савур-Могилою, поблизу Донецького аеропорту, а також Горлівки, Пісків, Ясинуватої, Авдіївки та інших населених пунктів області.

За матеріалами #СБУ до одинадцяти років позбавлення волі заочно засуджено бойовика «ДНР» Шевченківський районний суд Че...

Опубліковано Служба безпеки України 8 грудня 2017 р.

"Під час досудового слідства свідки підтвердили, що Каменєв безпосередньо керував діями незаконних збройних формувань терористів на одній з ділянок лінії зіткнення", - повідомляє СБУ.

За участь у терористичній організації Шевченківський районний суд Чернівців призначив зловмиснику покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Відбувати цей покарання засуджений розпочне з моменту його затримання та приведення вироку до виконання.

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року у Донецькій області засуджено інформаторку терористів, яка передавала бойовикам дані про українських військових