ua en ru

Про бій Ломаченко та Кроуфорда можна забути, - Климас

Про бій Ломаченко та Кроуфорда можна забути, - Климас Фото: Теренс Кроуфорд

Менеджер українця не поділяє думки свого підопічного

Один з найсильніших боксерів сучасності Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) вийде на ринг проти чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версіями WBC і WBO Теренса Кроуфорда (30-0, 21 КО). Про це заявив менеджер українця Егіс Климас, не розділивши думки свого підопічного, передає Boxing Scene.

"Забудьте про Кроуфорді. У нас є хороший приклад, коли хлопець з Англії, Келл Брук, бився з Головкіним. Він вийшов у ринг і виглядав просто приголомшливо, але Головкін виявився занадто великим для нього. Битися з чемпіоном світу на дві вагові категорії вище було б суїцидом. Це було б божевіллям", - сказав Климас.

Раніше український боксер Василь Ломаченко заявив про намір провести бій з Теренсом Кроуфордом. "Моя кінцева мета - бій з Теренсом Кроуфордом. Це мегафайт, якого хочуть вболівальники", - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, вранці 9 квітня за київським часом на арені MGM National Harbor у США чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко достроково переміг регулярного чемпіона за версією WBA, американця Джейсона Сосу.