ua en ru

Бочковський: правоохоронці в реєстраційній службі шукають слід рейдерів УНЛ

Історія з рейдерським захопленням Української національної лотереї отримала новий виток. Про це заявив директор УНЛ Андрій Бочковський.

Незважаючи на скасування рішення Корольовського районного суду м. Житомира, на підставі якого корпоративні права УНЛ були передані невстановленим особам, Реєстраційна служба України продовжує грати на руку рейдерам, намагаючись переоформити корпоративні права законного власника УНЛ на рейдерів. Самі ж рейдери планують змінити місцезнаходження підприємства, а, на думку юристів, активне сприяння їм надають у Мін'юсті.

В даний час в реєстраційній службі Дніпровського району проходить обшук. Слідчі шукають докази причетності керівництва реєстраційної служби р. Києва до зловживань владою.

"Ми вважаємо, що якомусь Пітеру Рудольфу Шетті, який іменує себе власником УНЛ на підставі скасованого заочного рішення суду, сприяє ряд осіб з департаменту реєстраційної служби при Мін'юсті. Серед них фігурують Сергій Бенедисюк, його підлеглі Анна Іващенко і Павло Кузик, а також заступники Реєстраційної служби м. Києва Віталій Сигидин і Олексій Ковтуненко", - говорить Бочковський.

Варто відзначити, деякі з вищезазначених осіб фігурують у рейдерському захопленні Компанії "Житомирська кондитерська фабрика".