ua en ru

Блокуючи рух автотранспорту, "Кредитний майдан" порушує українське законодавство, - "Укравтодор"

Блокуючи рух автотранспорту, "Кредитний майдан" порушує українське законодавство, - "Укравтодор" Фото: Сергій Підгайний

Поведінка активістів створює перешкоду для вільного пересування інших людей

Блокуючи рух автотранспорту на автодорозі "Київ-Чоп", "Кредитний майдан" порушує українське законодавство. Про це розповів Голова Державного агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний, передає прес-служба "Укравтодору".

"Вже протягом години вони невпинно крокують пішохідним переходом, вимагаючи підтримки держави в ініціюванні перегляду відсоткових ставок за кредитами, котрі вони залучили в банківських установах", - сказав Підгайний.

Він також зазначив, що позиція українців заслуговує на повагу, але їхня поведінка створює перешкоду для вільного пересування інших людей.

"Активна соціальна позиція українців заслуговує на повагу й має на меті покращення життя всього суспільства, проте вдаючись до рішучих кроків, учасники акцій мають пам'ятати, що їх поведінка створює перешкоду для вільного пересування інших українців, а інколи для виконання службових обов'язків бригадами екстреної медичної допомоги та правоохоронними органами, що суперечить чинному законодавству", - додав Підгайний.

Нагадаємо, у Рівненській області "Кредитний майдан" перекрив автодорогу "Київ-Чоп". Пікетувальники таким чином хочуть привернути увагу влади, яка, на їх думку, ігнорує інтереси народу України.